TTV Vandakker sportiefste ploeg van Brecht!

Vorige zaterdag (20/02/16) vond in Brecht de jaarlijkse kampioenenviering plaats. Sportievelingen die in 2015 een kampioenstitel op hun naam hadden gezet, konden zich inschrijven voor de kampioenenviering. Er werden een aantal prijzen uitgereikt zoals ‘sportman’, ‘sportvrouw’, ‘G sporter’ en ‘sportploeg’ van het jaar.

2015 was voor de Heren 640kg van TTV Vandakker een geweldig jaar. In de competitie hadden we al een aantal keer laten  zien dat deze ploeg best sterk staat. Het Belgisch Kampioenschap was dan ook de ideale moment om te bewijzen wat we in onze mars hadden. En jawel, we werden voor het eerst in de geschiedenis ‘Belgisch Kampioen’ in een klasse die in de touwtrekwereld bekendstaat als de Koninginneklasse! Op het Europese Kampigroepsfoto_winnaars_titels_-_banneroenschap in Belfast hebben we de achtste finales net niet gehaald, maar ook dat was voor ons een topprestatie.

Dankzij deze titel werden we dan ook SPORTPLOEG VAN HET JAAR 2015 in Brecht. We zijn enorm blij met onze prijs en de erkenning die we kregen van de gemeente Brecht, bedankt!

1 Reply to "TTV Vandakker sportiefste ploeg van Brecht!"

 • comment-avatar
  de moeke van de Stijn
  28 februari 2016 (15:20)

  dag vandakkers

  voila de eerste titel van 2016 is binnen !!!!
  Proficiat ….ik ben kei-trots op jullie
  ook vandaag veel succes op het tornooi in Kalmthout

  vandakkers go go go !!!
  en Ruben go go go !!!

  lofjullie
  de moeke van de Stijn