Geschiedenis

De ploeg TTV Vandakker is ontstaan in 2006, vanuit een aantal vrienden die al een voorgeschiedenis hadden van een andere recreanten touwtrekploeg.

Tijdens 2006 hebben we nog een aantal mensen warm kunnen maken tijdens de recreantenwedstrijden. De trainingen begonnen rond het einde van de zomer ook echt trainingen te worden.

Go*******me, wa is dees jom!! - Iemand op een recreantenwedstrijd

2007

In 2007 deden we onze intrede in de Belgische touwtrek competitie. Door namelijk onze goede motivatie en inzet zijn we blijven doorgaan. Het is namelijk niet zo eenvoudig om tegen oudere ploegen met meer ervaring uit te komen als jonge ploeg.

2008

Het jaar van de eerste internationale toernooien en wedstrijden voor TTV Vandakker.

Touwtrekken

A typical caption

A typical caption

Ben je ge├»nteresseerd in het touwtrekken of wil je gewoon eens kennis maken met de sport dan kan je altijd terecht op een van onze trainingen. De trainingen gaan door: woensdag vanaf 19.30 h en vrijdag vanaf 19.30 h in de Kloosterakkerweg 7 (zijstraat Hoogstraatsebaan) te Sint-Lenaarts. Of kom eens kijken naar een wedstrijd in de buurt. De kalender met alle wedstrijden vindt u bij de link ‘kalender’. Voor een vraag of dergelijke kan u altijd iets achterlaten bij contact of in het gastenboek